Наставникът на Левски Николай Костов даде мнението си след тежката загуба с

...
Наставникът на Левски Николай Костов даде мнението си след тежката загуба с
Коментари Харесай

Треньорът на Левски след тежката загуба: Сериозно поражение, ще видим как ще ни повлияе

Наставникът на Левски Николай Костов даде мнението си след тежката загуба с 1:5 от Лудогорец. Това е най-изразителната загуба на " сините " от " орлите ".

" Обяснението ми е - равностойно и положително и за двата тима първо полувреме. Получихме гол при започване на второто полувреме, излязохме напред, след третия гол мачът завърши съгласно мен. Първите три гола са от общоприети обстановка, дойдохме за победа, може би не избрахме верния метод да се противопоставим на Лудогорец. Поздравявам ги за успеха, приветствам тима ми за първото полувреме. Левски би трябвало да е мощен и когато се пази при общоприети положения, и когато нападна - това е част от играта. В някои играчи се получи отмалялост, както срещу Славия, направихме размени, само че не освежихме играта.

Карлос Охене го извадихме съзнателно, с цел да го предпазим за идващия мач, защото като видяхме тук на полувремето какви викания ставаха. Изплашихме се да не би да получим жълти картони и да не можем да си съберем тима за идващия мач. Следващия мач Марин Петков няма да бъде.

Надяваме се Лима и Митков да се възвръщат за идващия дуел - имаме стратегия, която възвръща играчите. Феновете поддържаха до последно тима, и при 1:4, и при 1:5, това ни направи доста положително усещане, за което им благодаря. Това е съществено проваляне, ще забележим по какъв начин ще ни повлияе в идващия мач ", сподели 60-годишният експерт в Разград, съобщи Спортал. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР